Kære cyklist

SIMPELT OG GODT

Sådan har det været hos Thunderfist Cykler siden etableringen i 2013.  Vi tager nemlig vores fag alvorligt og med mere end 10 år i cykelbranchen kan du altid forvente den bedste rådgivning. Den er nemlig gratis hos os. Vi reparerer og restaurerer alle slags cykler.

Vi ved at det er svært for mange cyklister i københavn at undervære deres cykel og derfor leverer vi den hurtigst mulige service, så du ikke behøves at undvære cyklen. Dette gælder også ladcykler og cykler du ikke har købt hos os. Alle reparationer laves samme dag og vi laver ALDRIG noget der ikke er aftalt uden at ringe til dig eller skrive en sms. Gennemsigtighed skaber forståelse for faget og det er essentielt for tilliden mellem dig og os.

SKAL DU HAVE NY CYKEL

Du er altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du skal investere i ny cykel. Det er jungle derude og alt for mange kunder ender med et produkt, der ikke lever op til deres forventninger eller behov. En god ide er at spørge dig selv disse 3 spørgsmål:

Hvor meget cykler jeg?

Hvor cykler jeg

Hvad er mit budget?

Vi sælger nye cykler, reparerer brugte og gamle samt bygger cykler helt fra bunden. Du kan selv sammensætte din nye cykel eller du kan vælge en af vores færdige modeller. Vi har desuden en masse spændende udstyr i form af tasker, hjelme, magasiner, tøj og diverse komponenter på lager.

Husk at en cykel ikke er en engangsinvestering. Den skal vedligeholdes minimum 2 gange om året alt efter hvor meget du cykler. Det hjælper vi selvfølgelig med, hvis du ikke selv har tid, lyst eller evner.

VELKOMMEN TIL

Thunderfist Cykler

Flensborggade 2

1669 Kbh V

tlf: 29893666

ELLER

Thunderfist Cykler

Rentemestervej 35

2400 Kbh Nv

tlf: 27590927