Job hos Thunderfist Cykler

Har du lyst til at arbejde med os i Thunderfist Cykler?
Siden etableringen i 2013 har vi åbnet to forretninger, én på Flensborggade på Vesterbro og én på Rentemestervej i Nordvest. Det nyeste skud på stammen springer ud i juni 2019 og bliver en lille salgs- og udlejningsforretning på Fælledvej på Nørrebro – der har vi brug for en cykelentusiast med hænderne godt skruet på!
Dine arbejdsopgaver bliver primært at passe butikken og betjene kunder og det er ikke at krav at du er cykelmekaniker, men det er nødvendigt at du kan skifte et dæk, kæder og andre småting en gang imellem, da du primært skal stå i butikken alene. Hvis du ikke kan, skal vi nok lære dig det. Det er også vigtigt at du er initiativrig og har en god evne til at arbejde selvstændigt. Har du en drøm om eventuelt at starte dit eget firma en dag, er dette en god mulighed for at skrabe noget erfaring til dig, da du vil være med fra den spæde start i vores nye forretning.
Vi forventer vi at du:

  • Er glad for at arbejde med mennesker
  • Er sød, venlig og tålmodig
  • Er kvalitetsbevidst
  • Er åbensindet
  • Har erfaring med at stå i butik
  • Er ansvarsbevidst og har god selvdisciplin

Stillingen er på 32 timer om ugen. Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen i starten af juni!

Send en mail med ansøgning og CV til info@thunderfist.dk inden 1. maj 2019. Skriv ANSØGNING i emnefelt. Du er også velkommen til at aflevere personligt i Thunderfist Cykler Aps, Rentemestervej 35, 2400 Kbh

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.