Alt det med småt

Online køb
Det er sikkert og enkelt at handle i THUNDERFIST CYKLER webshop. Når du gennemfører en ordre på www.thunderfist.dk, vil du automatisk få tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Når vi er klar til at afsende din vare, vil du modtage en email med Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke på DAOs hjemmeside. Bemærk dog at Dao først skal scanne din pakke inden der kommer oplysning på deres Track and Trace hjemmeside.

Ved køb af varer i restordrer er leveringen 7-9 hverdage.

Du kan betale med Paypal, Mobile pay eller betalingskort. Gebyrer forekommer.

PayPal opkræver et gebyr for nogle kort. Mere info her.

Mobilepay kan opkræve et almindelig kortgebyr. Mere info her.

Sørg altid for at tjekke at du har oplyst din adresse korrekt og at du har skrevet din mailadresse korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage ordrebekræftelse og heller ikke mailen med Track and Trace nummer på din pakke.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

Bytteservice

Thunderfist tilbyder at bytte til anden vare/gavekort eller tage varer retur 30 dage fra købsdato på nedenstående betingelser:

Varer* købt i Thunderfist ombyttes til andre varer eller gavekort, når:

  • varen er ubeskadiget og i ubrudt emballage/byttepose

  • varen er plomberet og påsat et byttemærke

  • varen byttes senest den dato, der er anført på byttemærket

  • kunden kvitterer med underskrift samt tydeligt navn og adresse

*Gælder ikke udsalgsvarer.

Returregler

Som en ekstra service tilbyder vi, at beløbet for en vare* kan refunderes, under ovennævnte og følgende forudsætninger:

  • varen returneres sammen med gyldig bon

  • varen ikke er købt med gavekort

  • for varer købt på kreditkort tilbageføres beløbet på samme kreditkort

*Gælder ikke udsalgsvarer.


Husk at du betaler selv returportoen. 

Har du valgt at få sendt varen som en gave til en tredje person, så kan gavemodtageren ligeledes nemt bytte varen i:

Thunderfist Cykler
Rentemestervej 35
2400 København NV

Fortrydelsesret
Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen af varen.  Men vi tilbyder dig 30 dages fortrydelsesret på brugskunst og 14 dages fortrydelsesret på tøj og accessories. Ved ordrer hvor levering, efter ønske fra kunden, finder sted på et senere tidspunkt, udvider vi fristen til modtageren har fået sin gave. Dvs. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnere varen op til 14 dage efter, at den er modtaget.

Fortrydelsesretten forudsætter dog, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være ubrudt. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når du returnerer din vare med posten, kan du evt. Genbruge emballagen, som du har modtaget dit indkøb i. Du bedes vedlægge den sidste del af din følgeseddel og notere om du ønsker at bytte varen eller om du ønsker pengene indbetalt på din konto. Hvis du vælger det sidste, så husk at notere dit kontonummer.

Vi returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Du kan naturligvis ikke få mere udbetalt, end der står på fakturaen.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for returfragten og evt. fremsendelse af ny vare. Alternativt kan du altid bytte i Her kan du bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis. Medbring blot din følgeseddel, som du modtog sammen med varen. Varer sendt til os pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Returadresse
Thunderfist Cykler
Rentemestervej 35
2400 København NV
(husk: vedhæft kvittering)

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur-muligheder, er du velkommen til kontakte os:

  • Mail: info@thunderfist.dk
  • Tlf.: 29862400

Reklamation
Er der tale om fejl eller mangler ved varen kan du klage til ovenstående mail, adresse eller telefonnummer. Du har 2 års reklamationsret fra den dag varen er modtaget. Husk at gemme din kvittering.

Du er velkommen til at få det hele klart i en af vores mange butikker over hele landet, men du kan også vælge at returnere varen med postvæsnet til ovenstående adresse. Når der er tale om fejl og mangler refunderer vi naturligvis portoen, såfremt reklamationen er berettiget.

Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.

Beskadiget pakke
Er din pakke beskadiget ved levering skal der reklameres til Post Danmark. Ved synlig beskadigelse bedes du nægte modtagelse. Er pakken allerede modtaget, skal der reklameres hurtigst muligt og gerne samme dag. Husk at modtage med FORBEHOLD. Kontakt Thunderfist Cykler på thunderfist@icloud.com- så hjælper vi med reklamtionsbehandlingen.

Ansvarsbegrænsning
Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.