Cykelbranchen 2021 update

Kære tålmodige kunder,

Som nogle af jer måske har bemærket, er der for tiden længere ventetid på cykler, udstyr og reservedele end normalt. Det vil vi gerne give jer en forklaring på.

I 2020 er der blevet solgt mange cykler – RIGTIG mange cykler – både i vores lille forretning og mange andre steder i verden. Det er vi selvfølgelig glade for, men det har også medført en del udfordringer.

Det globale cykelsalg er, efter corona-pandemiens udbrud, steget voldsomt. Endda så voldsomt at mange fabrikanter ikke har været i stand til omstille produktionen til at møde den øgede efterspørgsel. Det gælder dels cykler, men også reservedele og råmaterialer til produktion af cykeldele.

Alle vores leverandører arbejder fortsat på højtryk for at overholde de aftalte leveringsdatoer, men det har efterhånden vist sig noget nær umuligt at kunne garantere noget som helst. Branchen er under et massivt pres, og vi har nu i flere tilfælde oplevet først at få besked om forsinkelser få dage inden aftalt leveringsdag. Det betyder at også flere af jer, vores egne kunder, har fået meget sen besked om forsinkelser. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, men desværre ude af vores hænder at gøre noget ved.

Som det ser ud nu, tyder det ikke på at branchen når en “normal” produktion i 2021. Det betyder bl.a. at nogle af de cykler vi sælger vil fremstå med andre dele end dem, der fremgår af det officielle billedmateriale fra producenterne.

Her hos os har pandemien også medført en ekstrem travlhed, som er kommet fuldstændig bag på os. Det er på mange måder positivt for vores forretning, men til tider har det mildt sagt været udfordrende.

I løbet af de sidste 8 måneder har vi dog formået at udvikle nogle nye systemer for forudbestillinger og specialbyg, som har haft positive resultater for effektiviteten, selvom der stadig er længere ventetid end normalt.

Vi lover at vi forsat gør alt hvad vi kan for at imødekomme problemerne og holder jer informeret. Derudover kan I være helt sikre på, at ingen af de ovenstående udfordringer kommer til at gå udover hverken kvalitet eller service!

Hvis man allerede nu går rundt og drømmer om en cykeltur til sommer eller om at få lavet en specialbygget cykel, så vil vi anbefale at man kommer ned og taler med os og får lavet en forudbestilling allerede nu. På den måde kan vi sikre, at leveringen af cykel og dele sker i 2021.

Vi håber og tror på at cykeldrømmene lever videre, selvom det pt. kræver en enorm mængde tålmodighed. Nogle ting er værd at vente på – vi tør godt love at vores cykler er en af de ting!

Kærlig hilsen,

Lisa, Emil og Elinor

Team Thunderfist

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.